Betaalmogelijkheden: 

Wij maken gebruik van Mollie Payment. 

Ideal 

Creditcard

Bij ons kan je betalen met:

Klarna ( achteraf betalen )

Betalen met iDEAL

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank.

Bij deze betaalwijze word je betaling direct afgeschreven van je rekening. Om te betalen met iDEAL doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

1: Selecteer je bank

2: Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

3: Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar iDEAL' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging

4: Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank

5: Rond hier je betaling af

6: Vergeet niet na je betaling terug te gaan naar de Trippin Balls site. Hier wordt jouw bestelling afgerond en zie je een bevestiging van je betaling

7:Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Betalen met creditcard

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. 

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

1. Selecteer je type kaart en vul je kaartgegevens in

2. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

3. Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging

4. In sommige gevallen word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met je kaartlezer betaalt

5. Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar de Trippin Balls website waar je een bevestiging van de betaling ziet

6. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Trippin Balls zeer veilig. 

Betalen met Klarna: 

Achteraf betalen met Klarna

Betaal je liever achteraf? Dan is dat ook mogelijk bij Trippin Balls met Klarna. Zodra je de factuur hebt ontvangen, heb je 14 dagen om de betaling te voldoen. De factuur wordt verstuurd op het moment dat de producten verzonden worden. Het kan dus voorkomen dat je de factuur via e-mail eerder ontvangt dan de producten. Klik om alle voorwaarden te lezen.

Houd er rekening mee dat de Klarna factuur en het Klarna Account alleen beschikbaar zijn voor klanten, de betaling wordt voldaan aan Klarna.

Bescherming klantgegevens

Klarna controleert je ingevulde gegevens om vervolgens een kredietcontrole te houden. Deze controle kijkt of je in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Je persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Wet op Bescherming Persoonsgegevens, beschreven in de privacy statement van Klarna.

- Bestel nu en je betaalt pas over 14 dagen.

- Je ontvangt achteraf per e-mail de factuur.

- Veilig aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.